Κρεοπωλεία Καλλέργης στο Ηράκλειο στην Κρήτη


Κρεοπωλεία αφοί Καλλέργη

Τα κρεοπωλεία αφοί Καλλέργη με έδρα το Ηράκλειο στην Κρήτη και με παράδοση 50 ετών διατηρούν αναλλοίωτη την παραδοσιακή ποιότητα του ελληνικού ατόφιου κρέατος και δημιουργούν σύγχρονες γεύσεις που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του Κρέατος.

Το 1968 ο Κώστας Καλλέργης άνοιξε το 1ο κρεοπωλείο, ξεκινώντας μια μεγάλη παράδοση, με το πιο αγνό κρέας της περιοχής.

Σύντομα έγινε ταυτόσημο της εμπιστοσύνης, γνωρίζοντας ότι ο Κώστας πάντα φρόντιζε να φτάσει στο τραπέζι κάθε οικογένειας, ότι πιο αγνό κυκλοφορούσε στην Ελληνική ύπαιθρο.

Από σεβασμό στον πατέρα μας Κώστα, αλλά και με αίσθηση ευθύνης απέναντι σας, αυτή την παράδοση συνεχίζουμε μέχρι σήμερα οι 3 γιοι του, Γιάννης, Δημήτρης και Μανώλης Καλλέργης.

Τα κρέατα μας είναι αποκλειστικά ελληνικά και υψηλής διατροφικής αξίας. Με αυτό το κρέας δημιουργούμε πεντανόστιμα κρεατοσκευάσματα με φρέσκα υλικά όπως, κρεμμύδι, ελαιόλαδο, μαϊντανό και αυγό κι άλλα, για να τα απολαύσετε με την οικογένεια σας, με φίλους η να τα προσφέρετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις σας.

Με σκοπό πάντα την άψογη εξυπηρέτηση σας και την γευστική σας ικανοποίηση, σας εγγυούμαστε την εξαιρετικής ποιότητας ελληνικού κρέατος επιλεγμένο από τις καλύτερες περιοχές της χώρας μας, και σας προσκαλούμε σε μια περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.

Η στήριξη και η προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύτιμη γι’ αυτό στα κρεοπωλεία αφοί Καλλέργη υιοθετούμε την πολιτική να παρέχουμε με σεβασμό προς εσάς, πάντα το καλύτερο.

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να δοκιμάσετε άριστες γεύσεις και σπιτικές δημιουργίες που μας θυμίζουν το παρελθόν.

Επενδύουμε αποκλειστικά στο ποιοτικό ελληνικό κρέας που παραμένει γευστικό.

Εταιρεία Αφοί Καλλέργη

Τα καταστήματα μας

Στα καταστήματα μας διατίθενται επιπλέον παραδοσιακά προϊόντα όπως τυροκομικά, μέλι, παξιμάδι και άλλα, πάντα με την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον καταναλωτή.

Αρχική | Αφοί Καλλέργη | Επικοινωνία | |
σχεδιασμός & ανάπτυξη
ENTERCITY